Vol vertrouwen de geboorte tegemoet

Informatie

Logo-Zhong-150x150

Lid van NVTCG Zhong

 

logo-rbng

Registertherapeut BNG® bij RBNG/TBNG

Elke maand starten er nieuwe cursussen. De groepscursussen worden op zaterdagochtend in Amsterdam IJburg gegeven. De privé-cursussen worden meestal in Soest gegeven.

De groepscursus kost € 300,- per ouderpaar. Een privé cursus kost € 600,- per koppel. Deze individuele cursussen kunnen (tegen reiskostenvergoeding van € 0,50 per kilometer) ook bij de ouders thuis gegeven worden.

Binnen 1 week na aanmelding voor de cursus dient er een aanbetaling van € 50,- te worden gedaan, waarna het HypnoBirthing boek en de CD’s worden toegezonden. De rest van het cursusgeld dient voor aanvang van de cursus te worden overgemaakt. Onverhoopte annulering van de cursus is mogelijk tot 2 weken voor aanvang van de cursus. Hierna is het volledige cursusgeld verschuldigd. De aanbetaling wordt niet gerestitueerd.

Het cursusbedrag is inclusief:

  • Engelstalige HypnoBirthing boek (inclusief oefen cd)
  • Originele HypnoBirthing CD
  • Alle materialen en oefeningen
  • Instructie en (telefonische) begeleiding (vóór, tijdens en na de cursus)

Heb je (bij mij of een collega) in een eerdere zwangerschap al de cursus HypnoBirthing gevolgd en wil je samen met je partner ook bij deze geboorte je met HypnoBirthing voorbereiden? In 2-2,5 uur lopen we de hoofdpunten van de cursus nog eens door en sluiten we af met een mooie visualisatie. Deze opfriscursus kost  € 120,-.

Een eerste acupunctuurconsult kost € 75,- en duurt 75-90 minuten. Vervolgbehandelingen kosten € 60,- en duren 45-60 minuten. Op dinsdag (en donderdag) werk ik vanuit Soest. Op vrijdag werk ik vanuit Praktijk IJburg, Daguerrestraat 140 in Amsterdam.

Vergoedingen door de zorgverzekeraar

Wil je weten of en hoeveel van uw behandeling vergoed wordt, bel dan met je verzekeringsmaatschappij of klik hier voor de lijst met vergoedingen van verzekeraars. Bij zorgverzekeraars van de Coöperatieve VGZ moeten therapeuten opgenomen zijn in de zorggids om voor vergoeding in aanmerking te komen. Ik kom vooralsnog niet voor vermelding in de zorggids in aanmerking.

Na elke behandeling krijg je een factuur mee die bij de verzekeringsmaatschappij ingediend kan worden. Als je aanvullend verzekerd bent telt de vergoeding niet mee in je ‘eigen risico’.