Vol vertrouwen de geboorte tegemoet

Ervaring

Like-oranje-150×150
De cursus HypnoBirthing kan ik iedereen die zwanger is aanraden. Voor zowel zwangere als partner is het een eyeopener. Ik weet dat het ‘normaal’ gevonden wordt dat bevallen pijnlijk is. Daarnaast zijn er veel ervaringen die dit ondersteunen. Toch is er een andere manier. Door de technieken van HypnoBirthing te gebruiken (oa meditatie, visualisatie, ademhaling (Nee, niet meepuffen!) massage, taalgebuik en focus kan je relatief pijnvrij bevallen en is het een mooie ervaring (nb onze ervaring).Elisabeth geeft de cursus met veel aandacht, kennis en kunde. Ze laat je kennismaken met alle technieken op zo’n manier dat je het in het heetst van de strijd ook nog kan terughalen en toepassen. Vooral het surfen was een super eraring. (Maarten, Costa Rica)
HypnoBirthing werkt! (Maria, Amsterdam)
Ik heb erg genoten van de cursus; Elisabeth heeft het fantastisch gedaan. Ik heb het meest genoten van de verhalen die ze vertelde vanuit haar ervaring; dat kwam recht uit haar hart. De HypnoBirthing cursus heeft me geholpen te ontspannen en te vertrouwen op mijn lichaam. Het resultaat was dat de bevalling maar 4 uur duurde in plaats van 16 uur bij de eerste. (Viola, Amersfoort)
Je cursus was absoluut geweldig. We hebben iedereen die maar wilde luisteren over de lessen verteld (NB: lovende kritieken van een conservatief opgeleide arts!). De ontspanningsoefeningen, massages en het lezen van HypnoBirthing ervaringen hield ons bezig en positief gestemd in de weken voorafgaand aan de geboorte. Ik ben er 100% zeker van dat HypnoBirthing er voor gezorgd heeft dat ik een makkelijke, bijzondere en ontroerende bevalling heb beleefd. Ik heb een groot respect voor datgene waar mijn lichaam tot toe in staat is en de liefde die ik voor mijn man voel naar nieuwe hoogte gestegen nu we deze ervaring hebben gedeeld is. En het beste is dat we een prachtige dochter hebben gekregen! (Lisa, Almere)
Mijn verloskundige was zo onder de indruk van de geboorte van mijn dochter, dat ze besloten heeft zelf de opleiding tot HypnoBirthing Practitioner te gaan volgen! (Mirjam, Zeist)
Gedurende de gehele bevalling stond je ons bij met liefde, ondersteuning en volharding. Je zorgde voor ons en leidde je ons in het geloof dat alles goed zou komen. We zijn zo dankbaar voor je geweldige kracht, je toewijding en je harde werk. Ons kleine meisje is een wonder en een prachtig geschenk. (Emma & Wim, Den Bosch)
De HypnoBirthing cursus was geweldig voor mijn bevalling. Ik was volledig op mijn ademhaling gericht en niet op alle afleiding om me heen. Het was een voorspoedige bevalling met ontsluiting en weëen volgens het boekje. Ik denk echt dat de cursus me er doorheen heeft geholpen en ik had de hele tijd de cd aanstaan!(Suzanne, Amsterdam)
Tegen alle verwachtingen in van het medisch personeel, is onze zoon in stuitligging op natuurlijke wijze en zonder enige complicaties binnen 6 uurtjes geboren. Mijn eerste gedacht was: “Wat een eitje, dit doe ik zo weer”. Bedankt voor je betrokkenheid en supercursus. (Evelien, Utrecht)
Ik was in een winkel toen ik me realiseerde dat de weeën waren begonnen. Toen ik thuiskwam dacht ik dat ik naar het toilet moest, maar eenmaal op het toilet merkte ik dat ik al bezig was om mijn dochter naar beneden te ademen. Omdat ik niet verder durfde te gaan en wilde wachten op de verloskundige ging ik in bad. Toen de verloskundige er was vertelde ze me om mijn lichaam te volgen en dat deed ik. 10 minuten later was onze dochter geboren. Ik heb haar zelf uit me gehaald. Langzaam hebben we haar aan meer ruimte laten wennen en heb ik haar hoofd boven water gebracht. We zijn meer dan een uur in bad gebleven en hebben daar met elkaar een feestje gevierd!!!! (Loes, Utrecht)