Vol vertrouwen de geboorte tegemoet

Informatie

Logo-Zhong-150x150

Lid van NVTCG Zhong

 

logo-rbng

Registertherapeut BNG® bij RBNG/TBNG

Vanwege mijn werkzaamheden als acupuncturist geef ik geen groepscursussen meer.

Ik plan nog wel privé-cursussen in. Deze cursus kost € 500,- per koppel voor 3 keer 2 uur. In deze tijd leer ik je vanuit mijn kennis, kunde en ervaring alles wat je moet weten waardoor jullie de geboorte vol vertrouwen tegemoet zullen zien en het geleerde makkelijk in de praktijk zullen kunnen toepassen.

Heb je (bij mij of een collega) in een eerdere zwangerschap al de cursus HypnoBirthing gevolgd en wil je samen met je partner ook bij deze geboorte je met HypnoBirthing voorbereiden? In 2 uur lopen we de hoofdpunten van de cursus nog eens door en sluiten we af met een mooie visualisatie. Deze opfriscursus kost  € 160,-.

Een eerste acupunctuurconsult kost € 100,- en duurt 75-90 minuten. Vervolgbehandelingen kosten € 70,- en duren 45-60 minuten. Op dinsdag woensdag en donderdag werk ik vanuit Utrecht. Voor meer informatie www.vrouwengeneeskunde.nl.

Vergoedingen door de zorgverzekeraar

Wil je weten of en hoeveel van uw behandeling vergoed wordt, bel dan met je verzekeringsmaatschappij of klik hier voor de lijst met vergoedingen van verzekeraars. Ik ben aangesloten bij de Zhong en KAB.

Na elke behandeling krijg je een factuur mee die bij de verzekeringsmaatschappij ingediend kan worden. Als je aanvullend verzekerd bent telt de vergoeding niet mee in je ‘eigen risico’.